Update Gausta View

Hej,

Nu är vi i slutet av skidsäsongen på Gausta. Det har varit en spännande och lärorik tid. Sportlovsveckorna har varit intensiva med riktigt mycket gäster. Förutom uthyrningsverksamheten så har vi öppnat skidrestaurangen Bistro Bygget och Hovdestaul Café & Bar. Sedan säsongen drog igång har vi välkomnat 1637 gäster till våra boenden och vi har serverat mat & dryck i 8839 beställningar. Vi fortsätter att få höga ratings och positiva betyg från gäster. Detta är både viktigt och glädjande. Säsongens verkliga höjdpunkt blir påskhelgen, då är både skid- och after-ski traditionen mkt stark i Norge :-)

Nyemissionen som gjordes under hösten är nu registrerad hos Bolagsverket och vår digitala aktiebok är uppdaterad. Ni kan logga in och se ert innehav på https://vpz.se/.


Delägarträff i Gausta 25-28 april!

Vårvintern är den allra bästa tiden i Gausta. Solen skiner länge och skidåkningen är riktigt bra, både i liftsystemet och på Gaustatoppen. I år erbjuder vi alla delägare att komma upp på en speciell helg för att lära sig mer om destinationen och företaget.

 

Schema:

Torsdag 25 april. 

Egen ankomst med bil, incheckning från kl16.00

 

Fredag 26 april

Kl 08 - 10 Frukost (ingår) 

Kl 10.30 - 13.00 pistvisning (för den som vill)

Kl 15.00 After-Ski på Bisto Bygget

Kl 19.00 Middag (ingår)

 

Lördag 27 april

Kl 08 - 10 Frukost (ingår)    

Kl 10.30 - 14.00 Gaustatoppen för den som vill. Gaustabanan upp, besök i turisthyttan. Skidåkning eller Gaustabanan ner. (Biljett köpes på plats)

Kl 16.00 - 17.00 Bolagspresentation på Hovdestaul Café & Bar

Kl 19.00 Middag (ingår)

 

Söndag 28 april

Kl 08 - 10 Frukost (ingår)  

Skidåkning eller besök på Vemork (Historiska tungvatten fabriken) för den som vill samt hemresa.

 

Delägarpris är 2000 SEK per person. Man får ta med sig gäster till samma pris. Inkvartering i hotellrum eller lägenhet beroende på önskemål och hur många man är i sällskapet.

 

Om du vill hänga med så är det bara att maila anmälan till mig.

 

Soliga hälsningar

 

Marcus

Previous
Previous

Kallelse till årsstämma 10 juni