Bekymmersfritt och lönsamt ägande

En standardlägenhet i Gausta View kan generera 150 000-250 000 NOK i intäkter årligen. Den starka turistsäsongen även på sommartid ger bättre uthyrningsmöjligheter än på de flesta nordiska skidorter.
I ägandet i Gausta View ingår
  • Bekymmersfria vistelser
  • Lönsamt ägande med maximala hyresintäkter
  • Gausta View sköter allt som har med din uthyrning att göra
  • Lägenhetsskötsel och veckostädning ingår året om
  • Din vistelse går före hyresgästernas!

Upplevelserna i Gausta View bygger på ditt välbefinnande. Vistelserna är till för att du ska kunna aktivera dig och koppla av utan störande distraktioner och tidsförödande måsten. Vårt koncept gör ditt ägande i Gausta View enkelt, bekvämt och hållbart. Och ger dig maximala hyresinkomster lika lätt när du inte är här själv.

Bekymmersfria vistelser

Oavsett var du åker från och oavsett när kan du alltid räkna med att komma fram till en varm, fungerande och nystädad lägenhet. I ditt ägande ingår lägenhetsskötsel och veckostädning som gör att du alltid kan börja dina ledigheter i en ombonad och renare känsla. Av samma anledning behöver du aldrig städa efter dig när du åker hem igen.

Lönsamt ägande med maximala hyresintäkter

Gaustatoppens starka turistsäsong även på sommartid gör att möjligheterna för uthyrning är bättre här än på de flesta andra nordiska skidorter. Din lägenhet i Gausta View kan generera 150 000 NOK till 250 000 NOK under de veckor som du inte är här själv.

Gausta View sköter din uthyrning

Många fritidslägenheter står tomma stora delar av året. Det är en förlust både för ägarnas ekonomi och för miljön. I Gausta View ingår en smart uthyrningstjänst som hjälper dig att hyra ut din lägenhet till naturälskande hyresgäster när du inte nyttjar den. Uthyrningen optimeras så att du alltid erhåller maximala intäkter.

Lägenhetsskötsel ingår året om

I din fritidslägenhet ingår en rad tjänster som gör att du slipper tänka på allt som har med fastighetsservice att göra. Gausta View sameie-förening ansvarar för att fastigheterna och din lägenhet alltid är i gott skick hela året om – även när du är långt borta på din hemmaort.

Din vistelse går före hyresgästernas

Du är alltid garanterad din lägenhet när du bokar den i god tid. Bokningen sker enkelt via din mobiltelefon. Bokningssystemet optimerar även uthyrningen för att skapa största möjliga tillgänglighet för dina spontana vistelser. Det är endast vid fullbeläggningar som bokningar med kort varsel inte kan tillgodoses.